Maak de Sprong naar Een Baan Vol Mogelijkheden bij 360PAY! Vlaanderen, België.

Ben je klaar voor een carrièrestap die niet alleen je professionele vaardigheden op de proef stelt maar ook je hart sneller laat kloppen? Bij 360PAY, een pionier in betalingsoplossingen voor de transport- en logistieksector, openen we de deuren voor een Sales Executive in België. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team dat de toekomst van transportbetalingen vormgeeft.

Wie zijn wij?

360PAY is niet zomaar een bedrijf; het is de hartslag van de transport- en logistieksector. Met een breed scala aan diensten, van veerbootreserveringen en tolpoortbetalingen tot tankkaarten en treintransport, staan we vooraan in de industrie. Ons doel is simpel: het creëren van een naadloze ervaring voor elk transportmiddel.

Wat houdt de functie in?

Als onze Sales Executive ben je de sleutel tot het succes in België,. Jouw missie is het identificeren van nieuwe klantkansen en het uitbouwen van bestaande relaties, allemaal terwijl je de unieke waarde van 360PAY promoot.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

Het identificeren en aantrekken van potentiële klanten binnen de transport- en logistieksector. Het bevorderen van sterke relaties met bestaande klanten voor continue tevredenheid en loyaliteit. Het strategisch uitbreiden en ontwikkelen van ons bedrijf voor maximale groei en succes.

Ben jij onze ideale kandidaat?

Wij zoeken iemand met een ondernemende geest, uitmuntende verkoop- en accountmanagementvaardigheden en een diepgaande kennis van de transport- en logistiekmarkt. Spreek je vloeiend Vlaams, Frans en Engels en ben je gevestigd in de vermelde regio? Dan ben jij wellicht de perfecte match!

Wat bieden wij?

Concurrerende arbeidsvoorwaarden, inclusief een royaal aantal vakantiedagen, bedrijfsauto, laptop en telefoon. Doorgroeimogelijkheden in een dynamische organisatie. Een ingebouwd klantenbestand om je op weg te helpen.

Waarom kiezen voor 360PAY?

Bij 360PAY bieden we niet alleen een baan, maar een kans om deel uit te maken van iets groots. Met een solide financiële basis, uitgebreide expertise en een mensgerichte managementaanpak, is dit de plek om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Ben je klaar voor de uitdaging?

Als je gelooft dat je de perfecte kandidaat bent voor deze rol, aarzel dan niet. Je volgende grote carrièrestap begint bij 360PAY. Solliciteer vandaag nog en geef samen met ons vorm aan de toekomst van betalingen in de transportsector!

BONUS voor de juiste kandidaat: We bieden een Value-Based Selling training voor de kandidaat die wordt aangenomen. Hiermee ondersteunen we jou om een succesvolle start door te maken.

E-mail jouw CV naar robert@peterson-company.com of bel mij op +32 (0)642713033

Gebruik het formulier hieronder om mij te contacteren.