Noodliften.nl BV zoekt een verkoper voor Nederland en Vlaanderen.

Wil je hogerop in jouw sales carrière? Heb je de indruk dat de  lift niet in de richting beweegt, zoals jij het zou willen?

Vacature gesloten

〰️

Vacature gesloten 〰️

Dan is het tijd om onze Noodliften.nl sales vacature aandachtig te lezen!

Over onze cliënt:

Onze cliënt, Noodliften.nl BV is op zoek naar een commerciële professional die de groei van de organisatie verder helpt ontwikkelen. Noodliften.nl BV heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het plaatsen van trapliften bij liftstilstand. Dit geldt voor gepland onderhoud en lift stilstand door storingen. Bij storingen worden de trapliften in 90% van de gevallen vaak nog dezelfde dag geplaatst. Gezien de vergrijzing van Nederland is de vraag vanuit van woningbouwverenigingen, liftbedrijven, adviseurs en VvE’s groot.

Het is onze prioriteit om iedereen mobiel te houden. Onze snelheid van reageren en goede service zorgen ervoor dat Noodliften.nl steeds vaker wordt ingeschakeld bij uitval van liftinstallaties.

Wie zoeken wij en wat verwachten we van de juiste kandidaat?

Wij zoeken een commerciële professional die samen met ons aan de weg timmert en ons helpt onze positie als belangrijkste en grootste speler in het Nederlandssprekende gedeelte van de Benelux te behouden en uit te breiden. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de groei hierin.

De ideale kandidaat zal zich bezighouden met de dienstverlening aan bestaande klanten verder uit te bouwen. Ook ben je een teamspeler en behoudt je een goede samenwerking met klanten, samen met management en de technische dienst. Binnen het bedrijf steekt bij drukte iedereen de handen uit de mouwen, we zijn één team met een gezamenlijk doel.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Allereerst ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de omzet in de verhuur van tijdelijke liften en andere diensten. Dit bereik je door contacten te leggen en te onderhouden met bestaande relaties en potentiële klanten.

  • Je bezit de marktkennis en commerciële inzichten om je activiteiten succesvol te ontplooien en af te ronden.

  • Je bent professioneel en weet een goed balans te creëren tussen bestaande klantenontwikkeling en nieuwe business genereren.

  • Nauw samenwerken met de directie om (nieuwe) strategieën te ontwikkelen en deze uit te voeren.

  • Een sales proces is bij jou bekend en je maakt er efficiënt gebruik van.

Wat bieden wij?

Werken bij Noodliften.nl BV is plezierig. De sfeer is goed en men staat open voor elkaar. Teamspirit is een onderdeel van ons werk.

  • Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld.

  • Een goed salaris aangevuld met een bonussysteem.

  • Een pensioenregeling, auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon.

  • 27 vakantiedagen en 4 atv-dagen.

  • Een no-nonsense werkomgeving.

  • Een organisatie waar je jezelf kan ontwikkelen.

  • Grote eigen verantwoordelijkheid gepaard met eigen initiatief.

Waarom werken bij Noodliften.nl BV?

  • Noodliften.nl BV heeft een ijzersterke expertise op het gebied van oplossingen leveren bij liftstilstand. Je komt samen te werken in een team van professionals, die gevoel hebben voor een goede werksfeer. Teamspirit en een plezierige werkomgeving staan voorop.

  • Noodliften.nl BV staat voor: kwaliteit van resultaat, prima werksfeer en men denkt in oplossingen in plaats van problemen. De klant is ons enige reden voor ons bestaan.

  • De kwaliteit van onze koffie is subliem!

Een extra bonus als je wordt aangenomen:

Er is een bonus voor de juiste kandidaat: we bieden jou een Value-Based Selling trainingsprogramma gedurende je eerste zes maanden om je te ondersteunen bij het behalen van je eerste en toekomstige successen!

HEB je er zin in? Begin hierONDER!